Lezersactie: win De Schooldagplanner

p.00_Lezersactie_JSW maart 2017_SchooldagplannerWin De Schooldagplanner!

Deze maand geeft JSW in samenwerking met uitgeverij Leerkracht organizer tien exemplaren van De Schooldagplanner weg.

Werk je graag gestructureerd? Of doe je iedere dag een poging om je werk te plannen, maar slaag je er maar niet in om orde aan te brengen in de chaos in je hoofd? Of is je bureau een enorme puinhoop en zie je door de bomen het bos niet meer? De Schooldagplanner helpt je om orde op zaken te stellen of nóg gestructureerder te werken dan je gewend bent. Deze (desk)planner helpt je om meer orde en structuur te creëren in je dagelijkse werkzaamheden. Zowel voor, tijdens als na schooltijd. Overzichtelijk plannen en uitvoeren geeft meer tijd en minder werkdruk. De planner neemt niet veel ruimte in op het bureau en past ook in een tas.

Grip op je werkdag
Je kunt De Schooldagplanner rechtop zetten, zodat je gemaakte planning makkelijk te lezen is. Zet je aantekeningen voor de lessen, de ochtend of de middag op de ene kant. En op de andere kant kun je allerlei losse punten noteren, zoals het nakijkwerk dat je na schooltijd af wilt hebben, de collega’s die je wilt bellen of mailen, documenten die je moet kopiëren of printen of vragen die je aan ouders wilt stellen. Daarnaast kun je een lijstje opstellen met de zaken die je na de les wilt afhandelen. Dat lijstje bevat, net als het vakje waarin je het nakijkwerk kunt noteren, de mogelijkheid om de actiepunten af te vinken als ze gedaan zijn.

Meer informatie?
Kijk op de website www.leerkrachtorganizer.nl voor meer informatie over De Schooldagplanner. Kans maken op een van de tien exemplaren? Vul dan onderstaand formulier vóór 25 april 2017 in.