Lezersactie: win Haai Ahoy!

Win Haai Ahoy!

Deze maand geeft JSW in samenwerking met Fontaine Uitgevers tien exemplaren van Haai Ahoy! weg.

Haai Ahoy! is een kijk- en leesboek waarmee lezers van de ene verbazing in de andere vallen. Het boek staat vol grappige illustraties, maar ook vol wonderlijke wetenswaardigheden. Wist je dat haaien zelfs de kleinste elektrische spanningsverschillen in het water kunnen waarnemen? Of dat sommige haaien bedekt zijn met kleine franjes? Haaien zijn fascinerende dieren: er zijn zelfs haaien die op hun vinnen het water uit kunnen lopen. Dankzij dit boek kom je meer te weten over deze dieren. Op dit moment zijn er meer dan 500 verschillende haaiensoorten; de levende haaien worden in acht groepen onderverdeeld op basis van criteria.

Boek vol vinformatie
Dit boek is letterlijk als een ‘onderdompeling in de wereld van deze bijzondere vissen’. Alle variaties komen langst: van de geschulpte hamerhaai tot de gestreepte kathaai. En natuurlijk ontbreekt ook de witte haai niet, want dat is de rockster van de haaienwereld. Dit boek staat dus eigenlijk vol ‘vinformatie’ over de meest beruchte (en meest onbegrepen) zeebewoners. Haaien zijn namelijk niet alleen groot en angstaanjagend, maar er zijn ook kleine haaien. De dwerglantaarnhaai is mogelijk de kleinste haaiensoort en wordt iets langer dan 20 centimeter.

Meer informatie?
Kijk op de website www.fontaineuitgevers.nl voor meer informatie over het boek Haai Ahoy!. Kans maken op een van de tien exemplaren? Vul dan onderstaand formulier vóór 23 mei 2017 in.