Lezersactie: win Het geheim van een schat in de molen!

PrintWin Het geheim van een schat in de molen!

Deze maand geeft JSW in samenwerking met uitgeverij Boekscout vijf exemplaren van Het geheim van een schat in de molen weg.

Wanneer hun oude school wordt gesloopt, vinden Jeroen en Julian een schatkaart. Volgens één van de jongens moet het om een bijzondere, oude schat gaan. Ze gaan op onderzoek uit, de sporen leiden naar een molen die al jaren leeg staat. Dat is het begin van een ontzettend spannende reis. Als de jongens midden in de nacht naar de molen gaan, belanden ze in een avontuur van diefstal en ontvoering. En die schat? Is die echt zo waardevol, niet alleen voor de jongens, maar voor iedereen? Hoe zijn de dieven de schat op het spoor gekomen die afkomstig lijkt te zijn uit de Tweede Wereldoorlog? Voor Jeroen en Julian is dat een enorm groot raadsel, want zij hebben de schatkaart op school immers gevonden in een oud kistje.

Belevingswereld
Auteur Tristan Boersma woont met zijn gezin in Zwolle en werkt al ongeveer tien jaar in het onderwijs. In zijn jeugd was schrijven slechts nog maar een hobby. Zo is destijds het eerste hoofdstuk van Het geheim van een schat in de molen ontstaan. Uiteindelijk heeft zijn vrouw de doorslag gegeven om het verhaal af te schrijven en het als boek te laten verschijnen. Het boek is geschreven vanuit het perspectief van kinderen en Boersma kan zich door zijn achtergrond als leerkracht als geen ander in de belevingswereld van kinderen inleven. Het boek Het geheim van een schat in de molen is erg geschikt voor leerlingen uit de bovenbouw.

Meer informatie?
Kijk op de site www.boekscout.nl voor meer informatie over Het geheim van een schat in de molen. Wil je kans maken op een van de vijf exemplaren? Vul dan onderstaand formulier vóór 12 december 2017 in.