Lezersactie: win De Schooldagplanner!

p.29_Lezersactie_JSW mei 2018_Schooldagplanner_1Deze maand geeft JSW in samenwerking met Leerkracht organizer tien exemplaren weg van De Schooldagplanner.

Is je bureau een rommeltje en liggen alle papieren door elkaar? Kun je de taaltoets die je had gekopieerd niet vinden en twijfel je nu of je die toets ook daadwerkelijk had gekopieerd? Of ben je geen rommelkont, maar juist heel erg gehecht aan structuur? De Schooldagplanner is voor iedere leerkracht bruikbaar, ongeacht of je bureau netjes of een rommeltje is. Deze planner is perfect om meer orde en structuur te creëren in je dagelijkse werkzaamheden. En dat zowel voor, tijdens als na schooltijd. Overzichtelijk je werkzaamheden plannen en uitvoeren geeft je meer tijd en minder werkdruk. Plan je niet-lesgebonden taken met behulp van De Schooldagplanner, die door het compacte uiterlijk weinig ruimte inneemt op je tafel.

Gangbare categorieën
Het blok heeft diverse gangbare categorieën, zoals ‘registeren’, ‘kopiëren/printen’, ‘ouders’ en ‘nakijken’. Dit maakt het mogelijk om tijdens het lesgeven korte aantekeningen te maken. De planner kent ook diverse (nu nog lege) afvinklijstjes: zet de activiteiten die je op een dag wilt uitvoeren op een rij en kleur de bolletjes voor die activiteiten in zodra deze afgehandeld zijn. Hierdoor is direct duidelijk welke taken je al hebt afgerond, maar valt ook gelijk op wanneer je iets hebt laten liggen. Handig om te voorkomen dat je niet meer weet of een toets nog gekopieerd moet worden of niet! Daarnaast is de planner niet groot en dus gemakkelijk mee te nemen. Of te gebruiken tijdens een vergadering om snel wat aantekeningen te maken.

Meer informatie?
Kijk op de site www.leerkrachtorganizer.nl voor meer informatie over De Schooldagplanner. Wil je kans maken op een van de tien exemplaren? Vul dan onderstaand formulier vóór 19 juni 2018 in.