Lezersactie: win Meiden aan de bal!

p.00_Lezersactie_JSW juni 2017_Meiden aan de balWin Meiden aan de bal!

Deze maand geeft JSW in samenwerking met Van Holkema & Warendorf tien exemplaren van Meiden aan de bal! weg.

Het boek Meiden aan de bal! is het eerste deel in de nieuwe meidenvoetbalserie van Vivian den Hollander. De schrijfster is onder andere bekend van haar boeken over voetbal, hockey, paardrijden en ballet, en haar boeken over Lisa & Jimmie. Den Hollander draagt niet alleen voetbal een warm hart toe, maar vindt ook leesbevordering heel belangrijk. Daardoor is een nieuwe AVI-serie ontstaan: Meiden aan de bal!, waarvan de gelijknamige titel het eerste leesboek in die serie is. Dit boek heeft het AVI-niveau M4. Meidenvoetbal is momenteel de snelst groeiende sport in Nederland, waardoor dit AVI-boek niet mag ontbreken op school.

Het verhaal
Kim speelt bij RVC en sinds kort heeft de club een meisjesteam. Er komt een nieuw meisje het team versterken, ze heet Desi. Kim kent haar van school, maar niet goed. Op de eerste training komt Desi te laat. Ze lijkt er niet helemaal bij te zijn met haar hoofd. De vraag rijst dan ook of ze wel een aanwinst is voor het team. Of is er meer aan de hand? Gaandeweg ontpopt Desi zich als een superspeelster. En als de jongens komen aanmoedigen, winnen de meisjes zelfs een belangrijke wedstrijd van een heel goede tegenstander. En een feest volgt!

Meer informatie?
Kijk op de website www.unieboekspectrum.nl voor meer informatie over het boek Meiden aan de bal! Wil je kans maken op een van de tien exemplaren? Vul dan onderstaand formulier vóór 12 september 2017 in.