JSW Digitaal
(via Schooltas)

Lees JSW digitaal via Schooltas
Als abonnee kun je waar en wanneer je maar wilt JSW lezen. Naast het vertrouwde papieren blad, bieden we je automatisch toegang tot het lezen van JSW op je tablet, laptop of pc via Schooltas.

  • Met Schooltas lees je het blad digitaal en krijg je elke editie van ons extra lees- en kijktips bij artikelen.
  • Je kunt het blad bij verschijning direct zelf lezen zonder te wachten op collega’s die het blad nog lezen.
  • Daarnaast kun je bij artikelen notities maken om later nog eens mee aan de slag te gaan.

Zo lees je JSW digitaal
Als abonnee heb je automatisch gratis toegang tot Schooltas. Elke maand vind je de toegangscode die je nodig hebt in de inhoudsopgave van de nieuwste papieren JSW. Ook sturen wij de toegangscode per e-mail*. Aan de slag met Schooltas is makkelijk. In minder dan twee minuten heb je digitale toegang tot JSW. Bekijk onderstaande instructievideo. Of lees hier hoe je Schooltas installeert en gebruikt. Inloggen via de browser? Klik hier. Heb je vragen over Schooltas of het gebruik ervan? Mail dan naar onze abonnementenadministratie via: jsw@mijntijdschrift.com.

 

*De e-mail verzenden wij naar het e-mailadres dat is opgegeven bij het afsluiten van een abonnement. Als je niet zeker weet of dit e-mailadres correct is, check deze dan bij de abonnementenadministratie via jsw@mijntijdschrift.com. Ook is het raadzaam om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte.